Екипът


В computersupport.bg работят сертифицирани сервизни специалисти и технически консултанти с повече от 15 години опит в информационните технологии. Нашите служители проучват непрестанно пазара и технологичните нововъведения, за да са конкурентно-способни в условията на вечно променящата се ИТ индустрия.

Мисия и ценности


Computersupport.bg работи усилено, за да предостави ценово-ефективни, висококачествени решения, услуги и поддръжка както на нашите крайни потребители, така и на корпоративните ни клиенти. Постигаме оптимални резултати чрез интегрирана система за качествен контрол на услугите и непрекъснатото ни самоусъвършенстване.

Нашите клиенти


turktelekominter

dchvprtn

eltron

topes

Референции


001

Коментари, препоръки и оплаквания


И. Коларов: “Изключително бързо разрешаване на технически проблеми и коректно отношение към клиента. Конкурентни цени. Ще използвам услугите на http://computersupport.bg отново!”

Д. Балчев: “Няма как да съм по-доволен – както от продуктите, така и от услугите. Все така напред и нагоре!”

В. Копчев: “Рядко срещана в наши дни коректност! Компетентност на всички възможни нива, грижа и желание да се помогне. Впечатляващо е желанието да се направи добре, извънредно детайлно добре, без допълнителни пазарлъции изнудване на клиента! Силно препоръчителни партньори! Благодаря!”

Д. Димитров: “Бързо, професионално и коректно отношение. Препоръчал съм Ви на не един и двама. Не съм чул негативен
коментар за вас. Поздрави и само напред!”

М. Karamanska: “Перфектни сте”

Д. Добринов: “Все толкова добри и отзивчиви да сте :)”

Коментари, мнения и препоръки можете да оставяте тук. Благодарим Ви.