Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.

Домейнът и поддомейните свързани с computersupport.bg  са набор от интернет страници, които са собственост и представляват дейността на фирма ФУДС 2005 ЕООД.

Тази интернет страница предоставя следните услуги:

– полезна информация и описание на продукти и услуги предлагани от computersupport.bg

– статии, форум, блог и други

– връзки към полезни страници, търсачки, софтуерни програми, драйвери, инструменти, игри

– други услуги, който фирмата предлага

Препратки към външни сайтове:

Този уебсайт може да съдържа хипервръзки към други уебсайтове, които са външни спрямо домейна computersupport.bg . Към тези хипервръзки могат да се прилагат условия за отклонение от правилата, както е посочено в тези страници. Всички връзки към уебсайтове на трети страни са поставени единствено за ваше удобство и вие ги използвате на ваша собствена отговорност. computersupport.bg не носи отговорност за съдържанието на страниците, до което е получен достъп по този начин.

Отговорности:

Нито computersupport.bg, нито която и да е друга страна, участвала при създаването, изграждането или предлагането на Уебсайта, не носи отговорност за никакви загуби, щети или разходи, преки, странични, последващи, специални или типични повреди, произтичащи от използването на Уебсайта или услугите (включително отговорността за закъснения или неточности при предаването на информация, за прекъсване, временно или окончателно прекратяване на показването на този Уебсайт).

computersupport.bg няма да носи отговорност за никакви повреди на вашето компютърно оборудване или за заразяването му с вируси в следствие на достъп, използване или разглеждане на Уебсайта или използване на Съдържанието му.

computersupport.bg си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.